Acești termeni și condiții (împreună cu informațiile și politicile conținute la Politica de Confidentialitate, de pe site-ul web și orice alte documente menționate în acești termeni și condiții) („Termeni și condiții”) stabilesc termenii legali care se aplică pentru dvs. la utilizarea website-ului nostru www.transalpin.ro, subdomeniile sale și orice alte site-uri web operate de noi sau în numele nostru și orice aplicație de dispozitiv mobil sau aplicație desktop dezvoltată de noi sau în numele nostru (împreună, „website-urile” și „Website-ul” fiind o referință la oricare dintre ele) și la celelalte servicii pe care le oferim („Servicii”).  

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a utiliza serviciile noastre. Vă rugăm să rețineți că, utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții. Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții, nu veți putea utiliza serviciile și ar trebui să părăsiți website-ul imediat. Dacă continuați să utilizați site-ul Web sau dacă comandați produse, vom considera acest lucru o acceptare a acestor Termeni și condiții.  

Pentru a utiliza serviciile, trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani. 

1. ÎNȚELEGEREA ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII

Atunci când anumite cuvinte și expresii sunt utilizate în acești Termeni și condiții, aceștia au semnificații specifice (aceștia sunt cunoscuți ca „termeni definiți”). Puteți identifica acești termeni definiți pentru că încep cu majuscule (chiar dacă nu sunt la începutul unei propoziții). În cazul în care este folosit un termen definit, acesta are semnificația oferită în secțiunea din Termeni și Condiții unde a fost definit (puteți găsi aceste semnificații în propoziția în care termenul definit este inclus în paranteze și semne de punctuație).  

Când ne referim la „noi”, „nouă” sau „ai noștri”, ne referim la  Asociația Sportivă Transalpin Bike. Atunci când folosim „tu” sau „dvs.” ne referim la dvs., persoana care acceseaza site-ul si care utilizează Serviciile.  

Am folosit rubrici pentru a vă ajuta să înțelegeți acești Termeni și condiții și pentru a localiza cu ușurință informațiile. Nu vom pastra copii ale contractelor dintre noi și dvs. referitoare la furnizarea serviciilor noastre sau la vânzarea produselor, de aceea vă recomandăm să imprimați sau să salvați o copie a acestor Termeni și condiții pentru înregistrările dvs. (rețineți că putem modifica acești Termeni și condiții periodic. Verificați website-ul în mod regulat și de fiecare dată când utilizați Serviciile pentru a comanda produse, pentru a vă asigura că înțelegeți termenii legali care se aplică la momentul respectiv). 

2. DESPRE NOI

Suntem Asociația Sportivă Transalpin Bike și operăm website-ul www.transalpin.ro.

Suntem o asociatie înregistrată în România, iar sediul nostru se află în Str. Tudor Vladimirescu, nr. 89A, Targu Jiu, Judetul Gorj, România. Numărul nostru de înregistrare este  28949944.

Vă oferim Serviciile prin intermediul website-ului. Mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sunt prezentate mai jos.

3. WEBSITE-UL NOSTRU

Această secțiune stabilește regulile care se aplică utilizării website-ului de către dvs. (indiferent dacă îl utilizați sau nu pentru a comanda produse sau doar pentru a naviga). Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu aceste reguli. Dacă nu sunteți de acord cu aceste reguli, nu vi se permite să utilizați website-ul și ar trebui să îl părăsiți imediat.  

Folosim COOKIE – te rugam sa consulti Politica noastra de confidentialitate pentru mai multe informatii.

Accesul la website este pus la dispoziție gratuit și sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la website. De asemenea, sunteți responsabil să vă asigurați că toate persoanele care accesează website-ul prin intermediul conexiunii dvs. de internet sunt la curent cu acești Termeni și condiții și că se conformează acestora. 

Accesul la website este permis temporar și nu include nicio utilizare comercială sau conținutul acestuia. Website-ul nu se va reproduce, copia și / sau exploata în scopuri comerciale fără consimțământul nostru scris anterior. 

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica site-ul Web fără notificare și, din când în când, putem restricționa accesul parțial sau total la website. Nu vă vom răspunde în cazul în care, din orice motiv, website-ul nu este disponibil în orice moment sau în orice perioadă.  

Când vizitați site-ul Web și / sau trimiteți o comandă, comunicați cu noi în format electronic și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, comunicările și alte comunicări pe care vi le trimitem electronic (fie în numele nostru, fie în numele partenerilor) satisface orice cerință legală ca aceleași comunicări să fie în scris.  

Nu trebuie să utilizați website-ul în niciun fel care determină, sau este probabil să provoace, întreruperea, deteriorarea sau afectarea în vreun fel a website-ului. 

Înțelegeți că sunteți responsabil pentru toate comunicațiile electronice și conținutul trimis de pe computer către noi și trebuie să utilizați website-ul doar în scopuri legale.  

Nu trebuie să utilizați website-ul in orice mod care încalcă orice lege sau reglementări locale, naționale sau internaționale aplicabile, in orice mod care este ilegal sau fraudulos sau are vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos. Pentru a trimite, utiliza sau reutiliza orice material care este: (i) ilegal, ofensator, abuziv, indecent, defăimător, obscen sau amenințător și / sau (ii) cu încălcarea dreptului de autor, a mărcii comerciale, a încrederii, a vieții private sau a oricărui alt drept, și / sau (iii) altfel dăunătoare pentru terți și / sau (iv) contestabile și / sau (v) care constă sau conține viruși software, campanii politice, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mesagerie sau orice „spam”. Pentru a provoca rău, iritare, anxietate inutilă oricărei persoane.  

Încălcarea acestor dispoziții poate constitui contraventie sau infracțiune conform legslatiei aplicabile in Romania si Uniunea Europeana. Noi, în conformitate cu orice lege executorie sau de ordine publică, vom raporta orice astfel de încălcare autorităților de aplicare a legii dezvaluind identitatea lor. Dacă încălcați oricare dintre Termeni și condiții și / sau orice Termeni și condiții de produse și servicii ale terților, va obligati sa ne despagubiti integral pentru toate costurile, cheltuielile, datoriile, pagubele și pierderile (excluzând orice pierdere indirectă, incidentală sau consecventă) , inclusiv orice dobânzi, amenzi și taxe și cheltuieli legale sau de altă natură profesională acordate sau suportate sau plătite de noi și / sau de orice membru al grupului nostru ca urmare a sau în legătură cu încălcarea dvs.

Ne bucurăm daca adăugați un link către website, dar trebuie să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu afecteze reputația noastră sau să profitați de acesta (cum ar fi folosind un link pentru a sugera orice formă de asociere sau susținere din partea noastră). Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare în orice moment și, dacă vă solicitam să eliminați un link către website, trebuie să faceți acest lucru imediat.  

În cazul în care website-ul conține link-uri către alte website-uri  și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru informațiile dvs. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor website-uri sau resurse și astfel de link-uri nu ar trebui să fie interpretate ca o aprobare de către noi a website-urilor respective. Nu vom fi facuti răspunzători pentru nicio pierdere sau pagubă care poate apărea în urma utilizării dvs.  

Răspunderea noastră în legătură cu website-ul:  Putem actualiza sau modifica website-ul sau conținutul acestuia în orice moment, dar nu avem obligația de a face acest lucru. Vă rugăm să rețineți că acest lucru înseamnă că orice conținut de pe websit poate expira în orice moment. Conținutul de pe website este furnizat numai pentru informații generale. Scopul nu este să ofere recomandări pe care să vă bazați. Nu facem nicio declarație sau garanție, indiferent dacă este expres sau implicit, că website-ul  sau orice conținut al acestuia este corect, complet, actualizat sau nu va fi lipsit de erori sau omisiuni. În măsura maximă permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, declarațiile sau alți termeni care se pot aplica website-ului sau oricărui conținut al acestuia, indiferent dacă este expres sau implicit.  

Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau niciun utilizator pentru nicio pierdere sau pagubă, fie ea în contract, inclusiv neglijență, încălcarea obligației legale sau în alt mod, care rezultă din sau în legătură cu: (i) utilizarea sau incapacitatea pentru a utiliza, site-ul web; sau (ii) utilizarea sau dependența de orice conținut afișat pe site-ul Web.  

Vă rugăm să rețineți că oferim website-ul numai pentru uz intern și privat și, ca atare, nu avem nicio răspundere pentru dvs. pentru pierderea profitului, pierderea afacerii, întreruperea afacerii sau pierderea oportunității de afaceri.  

Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau deteriorare cauzată de un virus, atac distribuit sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care vă pot infecta echipamentele computerizate, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate datorită utilizării dvs. a website-ului sau la descărcarea dvs. de orice conținut de pe acesta sau de pe orice site web legat de acesta. Nu excludem sau limităm în niciun fel răspunderea pentru: 1. decesul sau vătămarea corporală cauzată de neglijența noastră; 2. fraudă sau reprezentare frauduloasă; 3. orice altă răspundere care nu poate fi limitată de lege. Diferitele limitări și excluderi ale răspunderii se vor aplica răspunderii care rezultă din furnizarea serviciilor noastre către dvs. (așa cum se prevede în secțiunea 4) și a furnizării produselor către dvs. de către parteneri.  

4. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ FAȚĂ DE DVS. ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE

În cazul în care, în furnizarea serviciilor către dvs., nu respectăm acești Termeni și Condiții, suntem răspunzători pentru pierderea sau daunele suferite de dvs., ca rezultat previzibil al încălcării acestor Termeni și Condiții sau neglijența noastră, dar nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daune care nu sunt previzibile. Pierderea sau deteriorarea este previzibilă dacă a fost o consecință directa a încălcării de către noi sau dacă a fost luata în calcul de dvs. și de noi în momentul în care ați început să utilizați Serviciile.

Nu excludem sau limităm în niciun fel răspunderea pentru fraudă sau înșelăciune săvârșită cu intenție sau orice altă răspundere care nu poate fi limitată de lege.

Nu oferim articole sau produse defectuoase sau de calitate inferioară standardelor de piață corespunzătoare pentru vânzare pe site-ul Web. Contravaloarea serviciilor achizitionate de pe website-ul nostru nu poate fi rambursata. Taxa de participare la evenimentele organizate de Asociatia Transalpin Bike poate fi:

  • Transferata spre alt participant, cu cel putin 7 zile calendaristice inainte de data editiei curente;
  • Transferata pentru urmatoarea editie a evenimentului, daca editia curenta se anuleaza.

În calitate de consumator, aveți drepturi legale în legătură cu produsele defecte sau care nu sunt descrise. Informații privind drepturile dvs. legale sunt disponibile la biroul local de asistență pentru cetățeni sau la biroul de standarde comerciale. Acești Termeni și condiții nu vor afecta aceste drepturi legale. 

Produsele vândute de Asociația Sportivă Transalpin Bike sunt furnizate numai pentru utilizare internă și privată. Sunteți de acord că nu veți utiliza produsele în scopuri comerciale, de afaceri sau de re-vânzare. De asemenea, sunteți de acord că nu veți exporta, reexporta sau transfera altfel produsele în țări sau teritorii care vizează embargouri sau sancțiuni cuprinzătoare sau către părți identificate pe Lista Departamentului Trezoreriei SUA,  cu cetățeni special desemnați și persoane blocate special sau Lista consolidată a sancțiunilor financiare a UE. Nu avem nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea profitului, pierderea afacerii, întreruperea activității sau pierderea oportunității de afaceri.

5. COMENZI, PREȚURI ȘI PLATĂ. DOCUMENTE CONTRACTUALE.

Prin inregistrarea unei comenzi pe Transalpin.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Asociația Sportivă Transalpin Bike isi deruleaza operatiunile comerciale.

Finalizând procesul de check-out și plasând o comandă făcând click pe butonul „Plasați comanda” din pagina de checkout, vă oferiți să cumpărați produsele plasate in cosul de cumparaturi.

Contractul se considera incheiat intre Asociația Sportivă Transalpin Bike si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la Asociația Sportivă Transalpin Bike, prin intermediul postei electronice si/sau SMS, a notificarii de confirmare a comenzii.

După încheierea contractului pentru produse, Asociația Sportivă Transalpin Bike are obligația legală să vă livreze bunurile,  în conformitate cu contractul. Dreptul de proprietate asupra produsului achiziționat vi se va transmite la primirea plății dvs. Riscul produsului va rămâne în raport cu Asociația Sportivă Transalpin Bike sau curierul (după caz) până când acesta vă va fi livrat la adresa specificată când ați plasat comanda.

Pentru a comanda produse/servicii trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani și să dețineți un card de credit sau de debit valabil. Prin plasarea unei comenzi, vă asumați că toate detaliile pe care le furnizați sunt adevărate și exacte, că aveți peste 18 ani, că sunteți un utilizator autorizat al cardului folosit pentru a plasa comanda și că există suficiente fonduri în cont pentru a acoperi costul comenzii dvs.  

Website-ul vă permite să verificați comanda dvs. și să corectați eventualele erori înainte de a finaliza o achiziție. Vă rugăm să acordați timp pentru a citi și verifica comanda dvs. în fiecare pagină a procesului de comandă, deoarece sunteți responsabil pentru a vă asigura că informațiile pe care le furnizați sunt corecte (de exemplu, produsele corecte, cantitățile, dimensiunea, culoarea etc.).  

Când efectuați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii insotit de factura fiscala sau proforma (in functie de metoda de plata aleasa). Acest e-mail este doar o confirmare cu scop informativ și nu constituie acceptarea comenzii dvs. Contractul dintre dvs. și Asociația Sportivă Transalpin Bike, în legătură cu produsele, nu va fi încheiat până nu vom verifica dacă s-a incasat pretul comenzii. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom trimite un e-mail de confirmare care reprezintă o încheiere a contractului. E-mailul de confirmare va include o descriere a produselor achiziționate în comandă, detalii privind livrarea și alte informații despre drepturile dvs. de a anula contractul. Numai acele produse enumerate în e-mailul de confirmare a expedierii sunt incluse în contractul dvs.  

Prețuri și disponibilități: chiar dacă încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe website sunt corecte, pot exista cazuri în care apar erori. Dacă descoperim o eroare în prețul produselor pe care le-ați comandat sau in disponibilitatea produselor, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil și,  vă vom oferi opțiunea de a confirma comanda dvs. la prețul corect sau de a o anula . Dacă nu vă putem contacta, comanda dvs. va fi tratată ca anulată. 

Pentru produsele livrate in afara granițelor Uniunii Europene se pot aplica taxele vamale. Taxele vamale nu sunt incluse in preț si nu revin in obligația Asociației Sportive Transalpin Bike. Pentru a putea ridica/primi coletul este posibil sa fiți obligați sa plătiți in prealabil taxele vamale calculate conform legislației aplicabile in tara de destinație.

Asociația Sportivă Transalpin Bike nu percepe taxa de utilizare pentru achiziții internaționale. În cazul statelor care impun taxe pe vânzare sau utilizare, achiziția dvs. poate fi supusă taxei de utilizare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați autoritățile fiscale respective

Vă rugăm să rețineți că dacă returnați un articol, pentru impozitele și taxele de import veți fi responsabil de recuperarea taxelor direct de la biroul vamal local.  

Plata:  Odată ce am verificat incasarea platii de la dvs. Asociația Sportivă Transalpin Bike va pregati comanda dvs. pentru livrare si vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa despre acest lucru. În cazul putin probabil in care întâmpinăm o problemă la prelucrarea comenzii dvs., vă vom contacta și vă poate solicita informații suplimentare pentru a încerca să soluționăm problema.  

Ne rezervăm dreptul de a nu transmite comanda sau de a nu vă accepta comanda în cazul în care, de exemplu, produsul comandat este în afara stocului, a fost retras sau nu este disponibil altfel. Sumele incasate vor fi returnate.

6. LIVRARE

Livrarea serviciilor oferite de noi se face exclusiv electronic.

Vă rugăm să citiți și informațiile de pe pagina noastră de comenzi și livrare, deoarece aceasta conține informații importante despre comanda dvs. și livrarea acesteia.  

7. POLITICA DE RETUR

Contravaloarea serviciilor achizitionate de pe website-ul nostru nu poate fi rambursata. Taxa de participare la evenimentele organizate de Asociatia Transalpin Bike poate fi:

  • Transferata spre alt participant, cu cel putin 7 zile calendaristice inainte de data editiei curente;
  • Transferata pentru urmatoarea editie a evenimentului, daca editia curenta se anuleaza.

8. COMUNICARI COMERCIALE

Va puteti modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat spre Asociația Sportivă Transalpin Bike pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

• prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in emailul primit o data cu comunicarea comerciala sau

• prin contactarea Asociația Sportivă Transalpin Bike la contact[at]transalpin.ro.

In urma achizitionarii unui produs/serviciu, Asociația Sportivă Transalpin Bike poate transmite Comunicari Comerciale cu privire la alte evenimente sau servicii oferite noi sau partenerii terti

Va puteti dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Asociația Sportivă Transalpin Bike sau prin contactarea noastra in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei noastre de produse si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea noastra.

9. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Folosim informațiile dvs. personale numai în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să va alocati timp pentru a le citi cu atenție, deoarece includ informații importante despre modul în care colectăm și folosim datele dvs.

Folosind website-ul, sunteți de acord cu utilizarea datelor dvs. descrise în Politica noastră de confidențialitate și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.  

10. ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

Fiecare secțiune și paragrafe din acești Termeni și Condiții funcționează separat. Dacă orice instanță sau autoritate relevantă decide că oricare dintre acestea este ilegală sau neaplicabilă, secțiunile și alineatele rămase vor rămâne în vigoare și vor produce efecte.  

Dacă încălcați acești Termeni și condiții și nu acționăm în vreun fel sau dacă amânăm să luăm măsuri, asta nu înseamnă că am renunțat la drepturile noastre și vom avea în continuare dreptul de a ne folosi drepturile și căile de atac. Dacă renunțăm la o încălcare de către dvs., o vom face doar în scris (semnată de unul dintre directorii noștri), iar asta nu va însemna că vom renunța automat la orice încălcare ulterioară de către dvs. 

Acești Termeni și condiții constituie întregul acord dintre dvs. și noi, și  înlocuiește orice acorduri anterioare dintre dvs. și noi.  

Nu vom fi răspunzători sau responsabili de neîndeplinirea sau întârzierea executării obligațiilor noastre față de dvs., dacă acest eșec sau întârziere este cauzat de un eveniment în afara controlului nostru- forta majora sau cazul fortuit.  Un eveniment in afara controlului nostru, înseamnă orice act sau eveniment dincolo de controlul nostru, precum evenimente neprevăzute, războaie, atacuri teroriste, embargouri, revolte, greve, închideri, litigii comerciale, incendii, inundații, cutremure sau alte catastrofe naturale, distrugere, vremea defavorabilă, întreruperea transportului, acțiune a guvernului sau cedarea rețelelor de telecomunicații sau de transport publice sau private. Dacă un astfel de eveniment are loc și afectează îndeplinirea obligațiilor noastre față de dvs.: (i) vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa; și (ii) obligațiile noastre față de dvs. vor fi suspendate pe durata evenimentului. În cazul în care apare un eveniment ce afectează livrarea de produse către dvs., vă vom contacta pentru a programa o nouă dată de livrare după încetarea evenimentului. 

Utilizăm o procedură de soluționare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să rezolvăm litigiile atunci când apar, pentru prima dată, vă rugăm să ne informați dacă aveți reclamații sau comentarii. Vă rugăm să consultați pagina noastră de Contact pentru detalii despre cum să intrați în contact cu noi.